Therese Uyterlinde | Persoonlijk interieur advies | Circle of Home

Over Therese

Ik ben Therese. Geboren in Zweden en woon ruim 20 jaar in Nederland met mijn man en twee jongens. Ik hou van de natuur, daar ontspan ik, laad ik op en raak ik geïnspireerd. En ik hou van huizen. Een eigen plekje waar je de buitenwereld los mag laten en jezelf kan zijn. Een plaats voor rust, leven en creativiteit. De sfeer in huizen heeft mij altijd gefascineerd. Hoe komt het dat je van sommige huizen moe wordt en van andere energiek? Een huis kan heel comfortabel zijn en toch de bewoners geen geborgen en rustige plek bieden.

Met mijn bedrijf Circle of Home werk ik aan het herstellen en verbeteren van de sfeer in leef- en werkomgevingen. Dit doe ik op meerdere lagen. Enerzijds heel praktisch door concrete en uitvoerbare adviezen over kleur, inrichting, materiaalgebruik en indeling te geven. Anderzijds energetisch door tastbaar te maken wat onder de oppervlakte ligt en de onderliggende emoties en blokkades te herstellen.

Door mijn intuïtieve vermogen en jarenlange opleidingen binnen het sjamanisme, healing en energy clearing heb ik leren zien wat een huis en zijn bewoners nodig hebben om in balans te zijn.

Op de Feng Shui Academie heb ik de tweejarige beroepsopleiding tot Feng Shui professional gevolgd. Ik werk volgens de stroming ‘Conceptual Feng Shui’. Dit is een moderne vorm van Feng Shui waarbij inzichtsvolle en praktisch uitvoerbare adviezen worden gegeven. Feng Shui is voor mij een krachtige manier om inzichten te krijgen in wat er speelt in onze leefomgeving en hoe dit invloed heeft op ons welbevinden. Op zoek te mogen gaan naar dat wat stoort en daarna de harmonie terug te zien keren is geweldig.

Ik ben blij en dankbaar dat ik mag helpen om bewoners zich prettig en thuis te laten voelen in hun leefomgeving.