Feng Shui woonkamer | Persoonlijk interieur advies

De woonkamer

De woonkamer is de ruimte waar je gezellig samen met familie of vrienden kan zijn. Een fijne en lichte plek voor sociaal contact en ontspanning.

Binnen de Feng Shui vertegenwoordigt de woonkamer het element hout. Dit element staat o.a. voor groeikracht, onze roots en familierelaties. Het zorgt voor vernieuwing, ontwikkeling en verbinding met elkaar. Als het element niet tot zijn recht komt, kan dat leiden tot stagnatie, frustratie en irritaties. Hoe is het op deze gebieden in jouw leven gesteld?

Is je woonkamer uitnodigend of is het een verzamelplaats van allerlei meubels en spullen? Wordt de woonkamer überhaupt wel gebruikt, behalve voor tv kijken? Is er in jouw leven ruimte voor vernieuwing en persoonlijke groei of zijn er obstakels waardoor je blijft hangen in het oude? Een Feng Shui analyse van de woonkamer kan je hierover waardevolle inzichten geven. Het brengt je in beweging. Je krijgt praktische adviezen over de inrichting, de opstelling van meubels, kleuren en materialen.

Het doel is om een gezellige woonkamer te creëren waarin het fijn is om bij elkaar te komen. Een prettige ruime die je energie geeft.

Feng Shui advies woonkamer

Inventarisatie van wensen en analyse plattegrond werkplek

Consult op locatie ca. 1,5 uur

Kosten

245 euro
(incl. 21% btw, excl. reiskosten)