Engergy Clearing | Circle of Home

Energy Clearing

Energetische verstoringen in je huis of werkplek hebben invloed op je welbevinden en fysieke gezondheid. Het voelt niet goed en het kan leiden tot lichamelijke spanning, onrust en vermoeidheid.

Circle of Home maakt ruimtes vrij van negatieve energie. Zowel de plek als zijn gebruikers knappen ervan op en er komt ruimte voor positieve vernieuwing.

Voor een harmonieus huis of werkplek

Voelt het onprettig in bepaalde ruimtes?  Energetische disbalans is niet zichtbaar maar voelbaar. Wij laten allemaal positieve en negatieve energie achter. Dit is vooral voelbaar in onze woon- en werkruimtes waar wij veel tijd besteden. In de meeste gevallen ontstaat disbalans door huidige of vorige bewoners. Emotioneel geladen gebeurtenissen zoals ruzies, stress, langdurige ziekte of overlijden kan de energie nadelig beïnvloeden.

De locatie kan ook van invloed zijn. Denk aan woningen die gebouwd zijn op of naast plaatsen staan waar in het verleden negatieve gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Of locaties die vroeger andere bestemmingen hadden zoals ziekenhuizen, kerken en scholen. Omgevingsfactoren zoals o.a. water, leylijnen, spoorlijnen en zendmasten kunnen ook een verstorende werking hebben op de energie.

Bij verhuizing

Een likje verf en een opknapbeurt is heel gewoon voordat we een nieuw huis betrekken. Maar hoe zit het met de energie? Wat hebben oude bewoners achtergelaten? Wat is er in het huis gebeurd? Alle oude energie die niet bij het huis hoort, mag weg. Een energetisch gereinigde woning is deel van een frisse start.

Bij verkoop van een woning

Bij verkoop van een woning is het verstandig om het huis energetisch te laten reinigen. Een huis trekt aan wat het uitstraalt. Oude negatieve energieën kunnen een nadelige werking hebben op de verkoop.  Het kan zelfs kopers tegenhouden. Bereid de verkoop van het huis goed voor. Licht en schoon zonder energetische belemmeringen!

Werkwijze

In eerste instantie wordt er (energetisch) contact gemaakt met de woning. Bij deze scan wordt de storing of disbalans zichtbaar. Afhankelijk van de oorzaak en de aard van de verstoring wordt een advies gegeven over een vervolgtraject.

Soms is een scan voldoende en is er geen vervolg nodig. In de meeste gevallen is het echter noodzakelijk om verder te werken aan het oplossen van de verstoring. Dit gebeurt tijdens een huisbezoek en een eventueel vervolgtraject. Ook is het mogelijk om gedurende langere tijd het huis alleen op afstand te reinigen. Door een langere tijdsperiode met de blokkades te werken, kunnen steeds diepere lagen geraakt worden. En zal het herstel steviger zijn.

Ervaring leert dat het beste resultaat behaald wordt door een combinatie van een huisbezoek en nazorg op afstand gedurende een periode van ca. 1 maand.

Door middel van mijn intuïtieve waarneming kan ik de disbalans en blokkades ter plekke of op afstand herkennen.

Dat wat energetisch aandacht vraagt wordt door mij zichtbaar en gehoord. Ik kijk met respect en integriteit naar wat zich laat zien. De transformatie die hierdoor plaatsvindt is een energetische ontlading en genezing. De verandering is vaak meteen voelbaar. De ruimte komt weer in balans en de klachten verdwijnen.

Kosten

Scan € 45,00

Huisbezoek € 170,00
(ca 1,5 tot 2 uur) excl. reiskosten

Reiniging op afstand gedurende 1 maand € 120,00

Nazorg op afstand na huisbezoek gedurende 1 maand € 100,00

Totaalpakket € 275,00
(Scan, huisbezoek en nazorg gedurende 1 maand inclusief € 45,00 korting)

Energy Clearing | Circle of Home