Feng Shui slaapkamer | Persoonlijk interieur advies

De slaapkamer

De slaapkamer is de allerbelangrijkste ruimte in het huis. De plek waar zowel lichaam als geest tot rust komt. Een veilige en geborgen plek waar je de indrukken van de dag van je af laat glijden en kan ontspannen.

Binnen de Feng Shui vertegenwoordigt de slaapkamer het element metaal. Dit element staat oa voor focus, kunnen loslaten en naar binnen keren. Als het element niet tot zijn recht komt, kan dat leiden tot verwarring, onduidelijkheden en zwaarmoedigheid.

Hoe is het op deze gebieden in jouw leven gesteld?
Hoe is je nachtrust? Ben je vooral mentaal bezig en druk in je hoofd? Kan je heldere keuzes maken en duidelijke grenzen voor jezelf stellen? Een Feng Shui analyse van de slaapkamer kan hierover waardevolle inzichten geven. Het geeft helderheid en rust. Je krijgt praktische adviezen over de inrichting, de beste plaats voor het bed, kleuren en materialen die de nachtrust het beste ondersteunen.

Het doel is een rustige kamer te creëren waarin je je veilig en makkelijk kunt ontspannen. Een plek met weinig prikkels die voor een optimale nachtrust zorgt.

Feng Shui advies slaapkamer

Inventarisatie van wensen en analyse plattegrond slaapkamer

Consult op locatie ca. 1,5 uur

Kosten

245 euro
(incl. 21% btw, excl. reiskosten)