Feng Shui woonhuis | Persoonlijk interieur advies

Woonhuis

Je thuis voelen

Wonen volgens de principes van Feng Shui voelt als thuis. Je voelt dat ‘het klopt’ en de woning past bij wie je bent. Welk verhaal vertelt jouw huis? Dat van jou en je medebewoners? Of het verhaal van het verleden, de trends in de woonbladen of de voorwerpen waar je moeilijk afstand van kan nemen?

Je huis hoort een afspiegeling te zijn van wie je bent.  Wij veranderen en de ruimte waarin wij leven hoort daarbij aan te sluiten. Denk maar aan de puber die er niet meer aan moet denken om in die roze of met ridders behangen kamer te slapen. Maar het huis hoort ook praktisch te zijn en geschikte ruimtes te bieden aan onze verschillende behoeftes. Zoals een plek voor gezelligheid maar ook voor rust en bescherming.

Op de buitenwereld hebben wij weinig invloed. Binnen onze eigen muren voeren wij de regie. Feng Shui helpt om een fijn en gezond thuis voor onszelf te creëren. Er is een Feng Shui oplossing voor elk budget. Van verbouwingen en aankoop van nieuwe meubels tot een goede opruimbeurt of likje verf op de muur. Kleine aanpassingen in huis kunnen al grote impact hebben.

Werkwijze Feng Shui advies woning

Wat wil je in je leven en op het gebied van wonen veranderen, verbeteren of vernieuwen? Bij het intakegesprek worden je wensen, thema’s en vragen besproken.

Voor het huisbezoek wordt de plattegrond van de ruimte geanalyseerd. De sterke en zwakke plekken worden in kaart gebracht en spanningsvelden en blokkades worden zichtbaar.

Tijdens het huisbezoek lopen wij samen door de ruimtes en worden jouw behoeften en wensen, het gebouw en de omgeving verder onderzocht. Er wordt bekeken hoe de huidige situatie verbeterd kan worden.

Het uiteindelijke advies wordt uitgewerkt. Hierin wordt rekening gehouden met de verhouding tussen yin en yang en de gelijke aanwezigheid van de 5 elementen. Je voelt je prettig daar waar de verhoudingen hiervan kloppen.

Het advies bevat inzichtelijke en concrete oplossingen. Ik geef praktische tips over de indeling en inrichting, kleur en materiaalgebruik.

Kosten

Inventarisatie van wensen en analyse plattegrond woning voorafgaand aan huisbezoek

Huisbezoek

Rapportage met analyse en uitgewerkt advies incl. plattegrond (Ba Gua) en sfeerimpressie met indeling, kleur, meubelopstelling en materiaalgebruik

925 euro

Voor een woning met max. 3 slaapkamers. Voor woningen met meer kamers gelden andere prijzen. Neem hiervoor contact op. (incl. 21% btw, excl. reiskosten)