Feng Shui woonhuis | Circle of Home

Hoezo FENG SHUI?

Kan je makkelijk je huis binnen of is de entree gebarricadeerd door schoenen, tassen en andere sta in de weg spullen? Heb je een leeg, wit en minimalistisch huis? Of staat het vol met erfstukken en voorwerpen waar je geen afscheid van kunt nemen? Lukt het niet om je huis opgeruimd te houden?

En wat zegt dit allemaal over jou?

Wij maken allemaal onderdeel uit van de ruimte waarin wij leven. Feng Shui beschrijft deze relatie. Een verbetering in ons huis betekent automatisch een verbetering bij onszelf, dat is de achterliggende filosofie. Feng Shui wordt al duizenden jaar ingezet om ruimtes te creëren die niet alleen maar mooi zijn maar ook echt goed voelen. Het resultaat zijn gezonde woningen en werkplekken die ons positief beïnvloeden en waar wij graag verblijven.

De energie -chi- van een woning wordt gevormd door alles wat daar is. Indeling, inrichting, meubels, kleuren en voorwerpen dragen allemaal bij aan hoe wij een ruimte beleven. Dit doen wij automatisch en voornamelijk onbewust. Wij worden zelfs voor 95% beïnvloed door onbewuste processen. Het mooie aan Feng Shui is dat het ons helpt om dat wat wij voelen, maar soms niet de vinger op kunnen leggen, te verklaren.

Een Feng Shui advies gaat verder dan een nieuwe kleur op de muur of het bed op de juiste plek neerzetten. Het zorgt ervoor dat wij ons op een dieper niveau fijn voelen in een ruimte. Een goede balans tussen licht en donker, rust en actie, kleur en transparantie. Juiste verhoudingen maakt een ruimte, net als ons lichaam, gezond.

Werkwijze

Wat wil je op het gebied van wonen of werken veranderen, verbeteren of vernieuwen?

Bij het intakegesprek worden je wensen en vragen besproken.

Bij de analyse van de plattegrond van de ruimte worden de sterke en zwakke plekken in kaart gebracht. Spanningsvelden en blokkades worden zichtbaar.

Tijdens het huisbezoek lopen wij samen door de ruimtes en worden jouw behoeften en wensen, het gebouw en de omgeving verder onderzocht. Er wordt bekeken hoe de huidige situatie verbeterd kan worden.

Het uiteindelijke advies wordt uitgewerkt. Hierin wordt rekening gehouden met de verhouding tussen yin en yang en de gelijke aanwezigheid van de 5 elementen. Je voelt je prettig daar waar de verhoudingen hiervan kloppen.

Het advies bevat inzichtelijke en concrete oplossingen. Ik geef praktische tips over de indeling en inrichting, kleur en materiaalgebruik. Een “moodboard” met sfeerimpressies dient hierbij als ondersteuning.

Er is een Feng Shui oplossing voor elk budget. Van verbouwingen en aankoop van nieuwe meubels tot een goede opruimbeurt of likje verf op de muur. Kleine aanpassingen in huis kunnen al grote impact hebben.

Neem contact op

Feng Shui aanbieding april

Ontdek de kracht van Feng Shui en creëer harmonie in je huis en in jezelf.

De aandachtspunten van je woning worden in kaart gebracht en tijdens een huisbezoek (1,5 uur) krijg je praktische adviezen over indeling, kleur, interieur en antwoorden op je woonvragen.

225 euro incl btw

Feng Shui woonkamer | Circle of Home