Nine Star Ki | Circle of Home

Nine Star Ki

Nine Star Ki Consult

Ben je diepgaand als water, stabiel als aarde, stralend als vuur of flexibel als hout? Misschien ben je het allemaal?

Bij een Nine Star Ki consult wordt aan de hand van je geboortedatum berekend welke elementen bij jou horen. Welke elementen je ‘eigen’ zijn. Ze vertellen jouw verhaal en met welke unieke talenten en eigenschappen je geboren bent.

De elementen die wij niet van nature bezitten, kunnen wij ons wel eigen maken. Ze bevatten onze groeimogelijkheden en uitdagingen. Waarom vind je het bijvoorbeeld moeilijk om grenzen te stellen, rust te pakken of ongedwongen van dingen te genieten? In een Nine Star Ki consult krijg je ook inzicht in je valkuilen en hoe je het beste daarmee kan omgaan zodat je steeds meer in je kracht kan zijn.

Een Nine Star Ki consult geeft je waardevolle inzichten in de patronen en terugkomende thema’s in je leven. Je krijgt antwoorden op vragen die in je leven spelen en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Het biedt je de handvaten die nodig zijn om jouw leven meer bewust richting te geven. Het resultaat is dat je een duidelijker beeld krijgt van wat jij nodig hebt en hoe je dat het beste kan bereiken. Zodat je, ongeacht de omstandigheden, in je element kan zijn.

Het consult duurt ca. 1,5 uur

Kosten

125 euro
(incl. 21% btw, excl. reiskosten)

Neem contact op

In je element zijn

Als iets je heel makkelijk afgaat en je er talent voor hebt, dan ben je in je element. Het loopt lekker en voelt natuurlijk en vanzelfsprekend. Je ervaart een fijne flow in het leven. Ben je niet in je element dan wordt alles lastiger. Je moet er moeite voor doen en het kost je meer energie.

Inzicht in je elementen is heel verhelderend. Het is jouw unieke blauwdruk en verklaart waarom je bent zoals je bent en hoe je op situaties reageert. Het vormt de basis van waaruit jij je leven ziet en ervaart.

Nine Star Ki is een oeroude Chinese vorm van astrologie die, net zoals Feng Shui, gebaseerd is op de 5 elementenleer. Ieder element heeft zijn eigen unieke karakteristieke eigenschappen, kwaliteiten en valkuilen. Zo is het element water heel invoelend en leeft makkelijk met anderen mee. Maar het heeft ook de neiging om het gevoel van de ander over te nemen waardoor het zichzelf een beetje kan verliezen. Het element vuur daarentegen is heel enthousiast, aanstekelijk en naar buiten gericht. Staat graag in de spotlight. Maar het heeft meer moeite met kritiek en regels. Wij hebben alle elementen nodig om in balans te zijn. Door te veel vuur raken wij opgebrand en krijgen wij behoefte aan de rust dat het element water biedt. En water heeft op haar beurt ook een beetje van het element vuur nodig om in actie en beweging te komen.

Nine Star Ki | Circle of Home