Woonhuis

 

- hoe Feng Shui is jouw huis? -

Je thuis voelen

 

Wonen volgens de principes van Feng Shui voelt als thuis. Je voelt dat 'het klopt' en de woning past bij wie je bent. Ons huis is net als wij, een dynamisch geheel. Wij ontwikkelen en de ruimte waarin wij leven hoort daarbij aan te sluiten. Denk maar aan de puber die er niet meer aan moet denken om in die roze of met ridders behangen kamer te slapen. Maar het huis hoort ook praktisch te zijn en geschikte ruimtes te bieden aan onze verschillende behoeftes. Zoals een plek voor gezelligheid maar ook voor rust en bescherming.

 

Op de buitenwereld hebben wij weinig invloed. Het gaat aan ons voorbij. Binnen onze eigen muren zijn wij zelf in charge. Juist daarom is het van belang om deze omgeving zo te creƫren dat het ons ook echt ondersteunt. Dat wij daar blij en gezond kunnen wonen. Feng Shui helpt op hele praktische manieren om dit allemaal in ons huis te realiseren.

 

 

Feng Shui advies woning

 

Wat wil je op gebied van wonen veranderen, verbeteren of vernieuwen? Bij het intakegesprek worden je wensen en woonvragen besproken.

 

Aan de hand van de plattegrond van het huis worden de verhoudingen tussen de elementen, de balans tussen Yin en Yang en de stroom van de energie in kaart gebracht. Spanningsvelden en blokkades worden zichtbaar.

 

Tijdens het huisbezoek lopen wij samen door de ruimtes en wordt het gebouw en de omgeving verder onderzocht. Er wordt bekeken hoe de huidige situatie verbeterd kan worden.

 

Het uiteindelijke advies wordt uitgewerkt. Dit advies bevat zowel concrete als inzichtelijke oplossingen. Ik geef praktische tips over de indeling en inrichting, kleur en materiaalgebruik. Een "moodboard" met sfeerimpressies dient hierbij als ondersteuning.

 

475 euro

Voor een woning met max 3 slaapkamers

(incl. 21% btw, excl. reiskosten)

 

Circle of Home

+31 (0) 6 29366962

info@circleofhome.nl

www.circleofhome.nl

www.facebook.com/circleofhome