Feng Shui

 

- voel je thuis en vitaal met Feng Shui -

Hoezo Feng Shui?

 

Dat de omgeving ons beïnvloedt, herkennen wij allemaal. De Chinezen zeggen zelfs 'Zoals je huis is, zo ben jij'. Ons huis houdt een spiegel voor.

 

Wij beleven een ruimte met al onze zintuigen. Vorm, kleur, geur en materialen geven allemaal signalen af waarop wij reageren. Voornamelijk onbewust. Wij worden voor 95% beïnvloed door onbewuste processen. De omgeving waarin wij ons bevinden, ons huis, beïnvloedt ons dus ook voor een heel groot deel onbewust. Hier komt Feng Shui bij kijken. Het mooie aan Feng Shui is dat het ons helpt om dat wat wij voelen, maar soms niet de vinger op kunnen leggen, te verklaren. De interactie die wij met onze omgeving hebben, wordt in een helder daglicht gezet. Zodat wij daar zelf meer invloed op kunnen uitoefenen.

 

Feng Shui biedt inzichten en tools waarmee we de omgeving zo kunnen vormgeven dat deze een positieve invloed op ons heeft. Fijne ruimtes die ook goed voelen.

 

Kan je makkelijk je huis binnen of is de entree gebarricadeerd door schoenen, tassen en andere sta in de weg spullen? Heb je een leeg, wit en minimalistisch huis? Of staat het vol met erfstukken en voorwerpen waar je geen afscheid van kunt nemen? Lukt het niet om je huis rommelvrij te houden? Wat zegt dit allemaal over jou? En hoe kan je het beste een ruimte zo inrichten dat het niet alleen mooi is, maar ook echt fijn voelt? Feng Shui biedt de oplossing.

 

Door de juiste combinatie van kleur, materiaal, meubels en indeling ontstaat een harmonieuze omgeving die ons gunstig beïnvloedt. Je voelt je thuis en vitaal in een ruimte waar de energie lekker stroomt.

 

Levensenergie Chi

De energie -chi- van een ruimte wordt gevormd door alles wat daar is. Net zoals wij gevormd worden door alles wat wij in ons leven tegenkomen. De indeling, inrichting, meubels, kleuren en voorwerpen dragen allemaal bij aan de belevenis van een ruimte. Bewust en onbewust beïnvloedt dit ons. Een verbetering in ons huis betekent automatisch een verbetering bij onszelf. Dat is de achterliggende gedachte van Feng Shui.

 

5 Elementen

Feng Shui leert hoe wij de omgeving het beste kunnen vormgeven zodat die een positieve effect op ons heeft. Met behulp van de 5 elementenleer en de juiste balans tussen Yin en Yang worden de sterke en zwakke kanten van onze omgeving in kaart gebracht.

 

Het gaat verder dan de kleur op de muur of het bed op de juiste plek neerzetten. Feng Shui zorgt ervoor dat wij ons op een dieper niveau fijn voelen in een ruimte.

En dat merk je. Je voelt je prettig daar waar de verhoudingen kloppen. Een goede balans tussen licht en donker, rust en actie, kleur en transparantie. Juiste verhoudingen maakt een ruimte, net als ons lichaam, gezond.

 

Er is een Feng Shui oplossing voor elk budget. Van verbouwingen en aankoop van nieuwe meubels tot een goede opruimbeurt of likje verf op de muur. Kleine aanpassingen in huis kan al grote impact hebben.

Feng Shui aanbieding Februari

 

Ontdek de kracht van Feng Shui en creëer harmonie in je huis en in jezelf.

 

De aandachtspunten van je woning worden in kaart gebracht en tijdens een huisbezoek (1,5 uur) krijg je praktische adviezen over indeling, kleur, interieur en antwoorden op je woonvragen.

 

225 euro incl btw

 

Wil je een persoonlijk huis dat echt bij je past? Los van de laatste woontrends?

 

Kan je niet de vinger leggen op waarom het niet fijn voelt in een ruimte?

 

Heb je het gevoel dat je tegen de stroom in beweegt?

 

Slaap je onrustig?

 

Kookt het niet lekker in de keuken? Inspiratieloos of ongeduldig?

 

Wil je veranderingen in huis maar komt het niets van de grond?

 

Aanbod Feng Shui advies

Circle of Home

+31 (0) 6 29366962

info@circleofhome.nl

www.circleofhome.nl

www.facebook.com/circleofhome